Τα προϊόντα αποστέλλονται από την εταιρία μας ή από την συνεργαζόμενη εταιρία Courier, αναλόγως την περιοχή που έχετε επιλέξει να αποσταλούν τα προϊόντα σας. Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά, 9:00 πμ – 18:00 μμ.

Κατά κανόνα, οι παραγγελίες επεξεργάζονται και παραδίδονται στην courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εφόσον η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί με επιτυχία. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται την Παρασκευή παραδίδονται στην courier την αμέσως επόμενη Δευτέρα.

Αναλόγως την διαθεσιμότητα της παραγγελίας, τα προϊόντα σας παραδίδονται στον χώρο σας σε:

1 – 2 Εργάσιμες ημέρες εντός Θεσσαλονίκης

1 – 3 Εργάσιμες ημέρες στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται  και εμφανίζεται στη φόρμα παραγγελίας, λαμβάνοντας υπόψη την καθαρή αξία και το βάρος τον προϊόντων.

Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντα από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3.70 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α..

Τα έξοδα αφορούν δέματα έως 4 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό, η τιμή αυξάνεται κατά 1 ευρώ.

Μπορείτε επίσης να ξοφλήστε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προϊόντων επιλέγοντας Αντικαταβολή, όταν τα φέρει η Courier στον χώρο σας. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα +1,90ευρώ.

*Για παραγγελίες σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη πιθανή λύση.

 

**Σημείωση για Κατεψυγμένα Προϊόντα: Λόγω της φύσης των προϊόντων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εγκαίρως έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την παράδοση εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος. Αν για οποιοδήποτε λόγο, δεν θα είστε διαθέσιμοι κατά την ημέρα/ώρα παράδοσης από την Courier, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τοπικό κατάστημα της περιοχής σας, και με τον κωδικό αποστολής που σας αποστείλαμε μέσω email μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, να συνεννοηθείτε για την παράδοση.