Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής «Τραπεζική Κατάθεση». Καταθέτετε το χρηματικό ποσό, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας:

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN Λογαριασμού: GR89 0172 2260 0052 2609 2624 672

Δικαιούχος: Δημήτριος Α. Βαλογιώργης 

Κατά την κατάθεση σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε σαν αιτιολογία είτε το ονοματεπώνυμο με το οποίο έγινε η παραγγελία, είτε τον κωδικό της παραγγελίας σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να γίνει η άμεση αντιστοίχιση με την παραγγελία σας, και να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις.

Με Αντικαταβολή:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή». Επιλέγοντας αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλησετε το σύνολο της παραγγελίας σας με μετρητά κατά την παράδοση. Η αντικαταβολή χρεώνεται 1.90 ευρώ και ισχύει για παραγγελίες εντός Θεσσαλονίκης. 

Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα¨. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελίας σας άμεσα με πιστωτική η χρεωστική κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Viva Wallet. Η όλη διαδικασία γίνεται μέσω του συστήματος  της Viva Wallet και έτσι δεν μεταφέρονται σε εμάς τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας, και ούτε αποθηκεύονται στο σύστημα μας. 

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι ο κάτοχος της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη, και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων. 

Με Paypal:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Πληρωμή με Paypal¨. Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς. Η όλη διαδικασία γίνεται μέσω του συστήματος  της Paypal και έτσι δεν μεταφέρονται σε εμάς τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας, και ούτε αποθηκεύονται στο σύστημα μας.