Λίγα Λόγια Για Εμάς

Ελληνική Γη, Ευλογημένη Γη. Εμείς στα Hellenic Smoothies, θελήσαμε να  φέρουμε στο ποτήρι σας όλη την νοστιμιά και την αγνότητα με την οποία μεγαλώσαμε. Έτσι, επιλέγουμε τις πρώτες ύλες μας από Έλληνες κυρίως παραγωγούς, που φροντίζουν τις καλλιέργειες τους με αγάπη και μεράκι.

Στο εργαστήρι μας στην Θεσσαλονίκη, συνεχίζουμε και εμείς με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι. Επεξεργαζόμαστε τα φρέσκα φρούτα στην κατάλληλη εποχή τους, τα υπερ-καταψύχουμε, για να κρατήσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά τους, και δημιουργούμε προϊόντα για τους πιό απαιτητικού, βασισμένα στο τρίπτυχο Ποιότητα, Γεύση, Υγεία.

Απευθυνόμαστε στους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για την υγιεινή  διατροφή, μιας και δεν χρησιμοποιούμε καθόλου τεχνητά χρώματα και αρώματα, συντηρητικά, και προσθήκη ζάχαρης.

Γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των καταναλωτών, όπως είναι η ζήτηση για ποιοτικά και αγνά υλικά, η σταθερή γεύση, καθώς και η γρήγορη και εύκολη εκτέλεση με ατομικές μερίδες, τα προϊόντα μας προσφέρουν εύχρηστες και ιδιαίτερα έξυπνες λύσεις για όλους. Μια δοκιμή θα σας πείσει!