Τα σακουλάκια μας περιέχουν κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά, και τίποτα άλλο! Έτοιμες μερίδες σε απολαυστικούς συνδιασμούς, χωρίς χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, και χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Συνεργαζόμαστε με μικρούς παραγωγούς με στόχο την καλύτερη ποιότητα, αλλά και τη σταθερή γεύση. Τα φρούτα και λαχανικά μας προέρχονται απο την Ημιορεινή Κεντρική Μακεδονία, την Ημαθία, τα Τρίκαλα, την Βοιωτία, την Εύβοια, και την Ηλεία

Οι διατροφικές δηλώσεις έγιναν έπειτα από πετυχιμένη έκθεση δοκιμών μικροβιολογικής ανάλυσης τροφίμου, όπου χορηγήθηκε στην εταιρία και το ανάλογο πιστοποιητικό καταλληλότητας, καθώς επίσης και βεβαίωση  ανάπτυξης και εφαρμογής σύστημα ασφαλείας τροφίμων κατά το πρότυπο HACCP -ISO 22000:2005.

Την ανάλυση των πρώτων υλών μας για κάθε συνταγή, καθώς προβλέπονται από τον κανονισμό της ΕΕ 1441:2007, την έχει αναλάβει ο ειδικός τεχνολόγος, υγιεινολόγος, και μικροβιολόγος τροφίμων, Πέτρος Ανδρουλάκης, της εταιρίας Πέτρος Ανδρουλάκης και Συνεργάτες, με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Επειδή τα σακουλάκια μας είναι φτιαγμένα μόνο με φρούτα και λαχανικά, είναι ιδανικά για άτομα με δυσανεξία στην γλουτένη και την λακτόζη. Επίσης μπορούν να καταναλωθούν από άτομα που ακολουθούν την Veganδιατροφή.

Κάθε σακουλάκι αναγράφει αναλυτικά ποιά φρούτα και λαχανικά περιέχονται στα Smoothies, καθώς επίσης μπορείτε να τα δείτε και στην περιγραφή τους στην σελίδα μας.

Σημειώνεται ότι η παρασκεύη των Smoothiesγίνεται σε εργαστήριο όπου διαχειρίζεται σουσάμι και άλλοι ξηροί καρποί.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην μεταφορά των προϊόντων μας, και φροντίζουμε έτσι ώστε η μεταφορά τους να γίνει με σωστό τρόπο. Τα κατεψυγμένα σακουλάκια είναι καλα κλεισμένα μέσα σε κιβώτια από πολυστερίνης, το γνωστό φελιζόλ, και συνοδεύονται πάντα με αρκετό ξηρό πάγο, εξασφαλίζοντας ότι θα σας φτάσουνε όπως πρέπει.

Ο ξηρός πάγος είναι ένα φυσικό ψυκτικό μέσο με τριπλάσια (!) ψυκτική ικανότητα από τον κλασικό πάγο (-78,5 βαθμούς C). Η παραγωγή του ξηρού πάγου γίνετε όταν το καθαρό διοξείδιο του άνθρακα υγροποιείτε υπό πίεση, και στερεοποιείται με απότομη εκτόνωση, παίρνοντας την μορφή καθαρού λευκού χιονιού. Γίνεται μετά η συμπύκνωση υπό υψηλή πίεση, και παίρνει την τελική του μορφή.

Ο ξηρός πάγος είναι απόλυτα ασφαλής, και χρησιμοποιείται τακτικά για την αποθήκευση και μεταφορά κατεψυγμένων τροφίμων, καθώς δεν αφήνει υγρασία και δεν προσβάλει τα προϊόντα και τις συσκευασίες. Προσοχή! Επειδή είναι πάρα πολύ κρύος ο ξηρός πάγος, δεν πρέπει ποτέ να τον πιάνουμε με γυμνά χέρια!

Εμείς λαμβάνουμε υπόψην μας ότι το ποσοστό εξάχνωσης του ξηρού πάγου είναι περίπου 15% ημερησίως, και φροντίζουμε τα προϊόντα μας να ταξιδέψουν σε εσάς με επαρκή ποσότητα ξηρού πάγου.

Αφού ανοίξετε το κιβώτιο φελιζόλ, και βεβαιωθείτε ότι είναι όλα οκ, βγάλτε τα σακουλάκια και τοποθετήστε τα “ξαπλωτά” στην κατάψυξη σας, όχι στην συντήρηση. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρηθούν και θα είναι έτοιμα όποτε ζητήσετε να φτιάξετε το Smoothie σας.

Θα χρειαστείτε ένα μπλέντερ,μια υγρή βάση της αρεσκίας σας, και 30 δευτερόλεπτα!Τα άλλα αφήστε τα πάνω μας!